Suntem parte a Grupului Leipa Georg Leinfelder GmbH, fondată in 1847 in Germania, cu obiect de activitate principal producerea hârtiei și cartonului, a înnobilării cu materiale plastice cât și a tipăririi lor.

Dispunem de o capacitate de producție la 800.000 tone / an și jucăm un rol activ pe piața de profil din Germania si din Europa.
Pe viitor, ne-am propus să livrăm în întreagă piață Europeană din domeniu.

În România obiectul nostru principal de activitate îl reprezintă producția ambalajelor pentru industria alimentară, farmaceutică, chimică, medicală, cosmetică si de construcții.

Dispunem de dotări tehnice de ultimă generație, construcția fabricii din Romania finalizându-se în anul 2003 și având o capacitate de producție de 150.000.000 mp/an.

Asigurarea calității este un obiectiv cheie al companiei noastre, Certificatul EN ISO 9001 : 2008 confirmând aceasta strategie.

Considerăm ca acest obiectiv conferă siguranța necesara clienților noștri și îi asigură în promovarea produselor noastre.
Marea varietate de produse e susținută de un know-how pe măsură, constant adaptat la ultimele noutăți în industrie.

Strategia eco friendly a Grupului Leipa face ca toate produsele noastre de hârtie și carton să folosească ca materie primă în procent de 100% maculatură colectată din întreaga Europă.

Prelucrarea maculaturii făcându-se prin metode moderne și eco friendly.