LEIPA PACK SRL - Packaging in Process
HOMECompanieNoutatiContact
     
 

LEIPA CONSTRUCT

Acest produs este destinat firmelor care activeaza in domeniul constructiilor si distribuitorilor de materiale de constructii.
Domeniul principal de utilizare este la turnarea betonului sau a sapelor, ca folie de protectie la baza acestora, la constructia strazilor ca folie protectoare a materialului turnat.
Se utilizeaza de asemeni ca folie protectoare, la turnarea de substante fluide care necesita protectia in contact cu suportul in care sunt turnate.Are rolul de a nu lasa sa se scurga in pamant cimentul fluid, astfel incat acesta ramane in masa betonului, iar din directia opusa nu permite infiltrarea apei in betonul turnat, deci rupe capilaritatea.
Structura este acestui produs este: POLIETILENA/HARTIE KRAFT/ POLIETILENA

 
 

Aceasta structura prezinta rezistenta la sfisiere sau strapungere iar stratul de PE ii confera impermeabilitate totala iar gramajul de 100 – 150 g / mp ii confera flexibilitate sporita, fiind astfel recomandat ca material de constructie cu scop protector. Produsul are totodata raport de incercare certificat de catre institutiile specializate in domeniul constructiilor.
Formatul produsului este in rola cu latimea maxima de 1300 mm si lungimea de 100 m.
Pentru rezolvarea necesitatilor dumneavoastra va oferim consultanta in alegerea materialului potrivit.

 
 

 
 
        ROMANA   ENGLISCH