LEIPA PACK SRL - Packaging in Process
HOMECompanieNoutatiContact
 

Suntem o filiala a Concernului Leipa Georg Leinfelder GmbH, fondata in 1847 in Germania, specializata in domeniul producerii hartiei si cartonului, a innobilarii cu materiale plastice cat si a tiparirii lor. Cu o capacitate de productie de 800.000 t / an jucam un rol activ pe piata de profil din Germania si din Europa. Intentiile noastre de viitor fiind suplimentarea intregii piete Europene in domeniu.
In Romania obiectul nostru principal de activitate il reprezinta productia ambalajelor pentru industria alimentara, farmaceutica, chimica, medicala, cosmetica si de constructii.
Dispunem de dotari tehnice ultimative in domeniu, constructia fabricii din Romania terminandu-se in anul 2003, avand o capacitate de productie de 150.000.000 mp/an.
Asigurarea calitatii este un obiectiv cheie al companiei noastre, Certificatul EN ISO 9001 : 2008 confirmand aceasta strategie. Consideram ca acest obiectiv confera sigurata necesara clientilor nostrii si ii asigura in promovarea produselor noastre.
Marea varietate de produse e sustinuta de un know-how pe masura, care este constant adaptat la ultimele noutati in materie.

 
 
 
 
Dorinta noastra de a lucra de fiecare data mai bine este sustinuta de insusi
directorul nostru general, domnul Puiu Dan:

“Calitatea este realizata de fiecare dintre noi!
Sa facem maine mai mult, mai repede si mai bine decat astazi!”

 
 
        ROMANA   ENGLISCH